Baskan Yilmaz Belediyecilikte Karakusaga Yükseldi...

Bursa Yildirim Belediyesi’nin karate kurslarinda egitim gören 70 sporcu düzenlenen sinav sonucu kusak yükseltti. Genç sporculara sertifikalarini takdim edip kusaklarini baglayan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Spor Kenti Yildirim’da yeni basarilara imza atacak gençlere destegin tam oldugunu ifade etti.

Baskan Yilmaz Belediyecilikte Karakusaga Yükseldi...
Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Siracevizler Ilyas Kader Spor Merkezi’nde karate bransinda egitim gören sporcularla bir araya geldi. Kusak atlayan sporcular için düzenlenen törende ögrencilere diplomalarini takdim eden ve kusaklarini baglayan Belediye Baskani Oktay Yilmaz, genç karatecilerle antrenman yapti.

Sporcularla iç içe büyüyen çocuklar

Karatenin diger spor dallari gibi azim ve kararlilik gerektirdigine vurgu yapan Baskan Yilmaz, “Hizmete açtigimiz kurslarda evlatlarimizi sadece bir spor bransinda uzmanlastirmayi hedeflemiyoruz. Onlara disiplinli olmayi, takim ruhunu, sabretmeyi ögretiyoruz. Sporla iç içe büyüyen nesillerimiz gelecekte daha saglikli, bilinçli, dinamik bireyler olarak toplumumuza rehberlik edecek. Bugüne kadar göstermis olduklari çaba ve azim için tüm evlatlarimizi tebrik ediyorum. Bu uzun serüvende esas olan kusak kazanmak degil, sporun getirdigi degerlere hayatin her alaninda uygulamaktir” dedi.

Yildirim Belediyesi olarak ilçede sporla tanismayan çocuk kalmasin diye tüm Yildirim’a hizmet verecek projeleri ortaya koyduklarini ifade eden Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak sporu tabana yaymak, gençlerimizin ve çocuklarimizin saglikli ve dinamik bir hayata kavusmalarini saglamak için sportif hizmetlerimize devam ediyoruz. Yildirim’in gelecekteki sampiyonlarini kesfetmek ve evlatlarimizi spora tesvik etmek amaciyla geride biraktigimiz 5 yilda ilçemize 22 spor tesisi kazandirdik. Evlatlarimizin gelecegi için çalismalarimizi arttirarak sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA