Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Bayramhaci'yi Cazibe Merkezi Haline Getirmemiz Lazim'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, adeta kesfedilmemis turistik bölge olan Bayramhaci Mahallesi’ni ziyaret etti. Burasini cazibe merkezi haline getirmek için çalisacaklarini söyleyen Baskan Büyükkiliç, Kayserilileri Bayramhaci Mahallesi’nin güzelliklerini görmeye ve kesfetmeye davet etti.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Bayramhaci'yi Cazibe Merkezi Haline Getirmemiz Lazim'
Kentin turizm degerlerine özel ilgi gösteren, medeniyetler sehri Kayseri’yi turizmin merkezi yapmak için çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kocasinan ilçesine bagli, dogasi, baraji, kaplicalari ve peri bacalari ile bilinen Bayramhaci Mahallesi’ni ziyaret etti.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin ve Bayramhaci’nin turizmine katki saglayan Cappapark’i ziyaret ederek, muhtesem manzarayi seyretti.

Hem yaz, hem de kis aylarinda dogal güzellik olan Bayramhaci’nin, sifali kaplicalari, peri bacalari ve muhtesem baraj manzarasi ile Kayseri turizminin önemli bir merkezi oldugunu söyleyen Büyükkiliç, “Insallah burayi daha yasanabilir hale getirecegiz” dedi.

Baskan Büyükkiliç, dayanisma içerisinde çalismalarin sürecegini belirterek, “Burasi turizm bölgesi. Projeleri hayata geçirip burayi bir cazibe merkezi haline getirmemiz lazim. Bu bölgeye ekonomik olarak da bir katki saglamasi için gerekirse dayanisiriz” diye konustu.

Dogal güzellikleri ile turizm potansiyeli yüksek olan Bayramhaci’nin turizme kazandirilmasi gerektigini kaydeden Büyükkiliç, “Bayramhaci Mahallesi güzelliklerini görmek ve kesfetmek için siz degerli hemsehrilerimi Bayramhaci’ya bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA