Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi

Eskisehir’de Vali Hüseyin Aksoy’un baskanliginda gerçeklestirilen Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi’nda alinmasi gerekli tedbirler ile yapilmasi gereken faaliyetler degerlendirildi.

Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi
Kentte her çesit bagimlilikla mücadele konusunda yapilan çalismalar, mücadelenin geldigi nokta ve alinmasi gereken tedbirler konusunda degerlendirmeler yapilacagini kaydeden Vali Aksoy; uyusturucu, alkol, tütün gibi madde bagimliliklari, kumar ve teknoloji bagimliligi gibi davranissal bagimliliklar ile mücadelenin sadece güvenlik güçlerinin degil, bütün kurumlarin katilimiyla kararlilikla sürdürülecegini belirtti.

Toplantida Il Saglik Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ve güvenlik birimleri tarafindan bagimlilikla mücadele konusunda 2024 yilinin ilk 6 aylik döneminde yapilan çalismalar hakkinda sunumlar yapildi. Daha sonra uyusturucuyla mücadelede mevcut durum, mevcut risk haritasi, tespit edilen yeni gelismeler, sorunlar ve alinmasi gerekli tedbirler ile yapilmasi gereken faaliyetler görüsülerek sonrasi için yapilacak çalismalarla ilgili kararlar alindi.
Kaynak: İHA