Aydin Sosyal Bilimler Lisesi, 2024 LGS'de En Çok Tercih Edilen 3'Üncü Okul Oldu

Aydin Sosyal Bilimler Lisesi, 2024 LGS sonuçlarina göre açiklanan lise siralamalarinda 430,01 taban puaniyla Türkiye genelinde 3. sirada yer alarak büyük bir basariya imza atti.

Aydin Sosyal Bilimler Lisesi, 2024 LGS'de En Çok Tercih Edilen 3'Üncü Okul Oldu


Aydin Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Egitim Bakanligi tarafindan düzenlenen 2024 Liselere Giris Sinavi (LGS) sonuçlarina göre Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en basarili sosyal bilimler liseleri arasinda yer alma basarisini bu yil da sürdürdü. 2024 LGS sonuçlarina göre açiklanan lise siralamalarinda Aydin Sosyal Bilimler Lisesi, 430,01 taban puaniyla Türkiye genelinde 3. sirada yer alarak büyük bir basariya imza atti. Bu basari, ögrencilerin ve ögretmenlerin özverili çalismalari ile okul yönetiminin egitime verdigi önemin bir göstergesi olarak degerlendirilirken, okul yönetimi ögrencilerin akademik basarilarini daha da ileriye tasimak için çesitli projeler ve etkinliklerle egitim kalitesini artirmayi hedefliyor.

Aydin Sosyal Bilimler Lisesi’nden yapilan açiklamada, "Ögrencilerimizin gösterdigi üstün gayret ve ögretmenlerimizin özverili çalismalari sayesinde bu basariyi elde ettik. Amacimiz, ögrencilerimize en iyi egitimi sunarak onlarin gelecekte basarili bireyler olmalarini saglamak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA