'Altieylül Kariyer' Portali Ile Is Arayanla Isvereni Bulusturacak

Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli’nin projelerinden biri olan “Altieylül Kariyer” projesi hayata geçirildi. Projenin lansmaninda konusan Baskan Sehirli; “Yerel odakli bir is arama sitesi olarak, sehrimizdeki isverenler ve adaylar arasindaki baglari güçlendirecek, ekonomik ve sosyal baglarimizi daha da kuvvetlendirecek bir köprü olmayi hedefliyoruz” dedi.

'Altieylül Kariyer' Portali Ile Is Arayanla Isvereni Bulusturacak
Altieylül Belediyesi, is arayanlara ve isverenlere destek sunmak amaciyla "Altieylül Kariyer" adli yeni kariyer projesini faaliyete geçirdi. Projenin lansmani Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle yapildi. Lasmana Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli, Balikesir Esnaf Odalari Birligi Baskani Fehmi Erdem, Altieylül Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli, Altieylül Belediyesi Meclis Üyesi Burhanettin Agabeyoglu, proje ortagi STK ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Balikesir’in OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarin yetkilileri ve is arayanlar katildi.

Lansman Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

“Altieylül’ün ekonomisi ve istihdam potansiyelini güçlendirmek istiyoruz”

Programda daha sonra açilis konusmasini yapan Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli, hazirladiklari proje ile Altieylül ve buna bagli olarak Balikesir’in ekonomisini ve istihdam potansiyelini güçlendirmek istediklerini söyledi.



Baskan Sehirli; “Altieylül Kariyer, yerel is gücümüzün potansiyelini en verimli sekilde degerlendirmek, isverenlerimiz ile nitelikli ve degerli adaylarimizi bulusturmak için özenle tasarlanmis bir platformdur. Sehrimizin ekonomik dinamizmini artiracak, is gücümüzü daha güçlü ve daha rekabetçi hale getirecek bu girisimi hayata geçirmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum.

Bu platformun, is arayan kardeslerimize yeni firsatlar olusturacagina ve isverenlerimizin ihtiyaç duydugu yetenekleri hizli ve kolay bir sekilde bulmalarina yardimci olacagina yürekten inaniyoruz. Yerel odakli bir is arama sitesi olarak, sehrimizdeki isverenler ve adaylar arasindaki baglari güçlendirecek, ekonomik ve sosyal baglarimizi daha da kuvvetlendirecek bir köprü olmayi hedefliyoruz.

Altieylül kariyer ile is arama ve ise alim süreçleri daha etkin ve daha verimli hale gelecek. Yerel is ilanlarini hedef kitleye ulastirarak, en uygun adaylarin en dogru pozisyonlara yerlesmesini saglayacagiz. Is gücümüzün potansiyelini en üst düzeye çikarmak, sehrimizin ekonomik kalkinmasina katkida bulunmak için bu platformu sizlere sunuyoruz.

Basarili bir gelecegi insa etmek, güçlü bir is gücü ile mümkündür. Altieylül kariyer ile birlikte, sehrimizdeki is gücünü daha ileriye tasimak, isverenlerimiz ve is arayanlarimiz için yeni firsatlar olusturmak için çalisacagiz. Sizlerin de bu sürece katiliminiz ve desteginizle, sehrimizde istihdami ve ekonomik gelismeyi birlikte güçlendirecegiz” dedi.

Etkinlik altieylulkariyer.com adresini hem is arayan hem de isveren açisindan kullaniminin anlatilmasiyla sona erdi.

Is artik dijital platformda

Altieylül Belediyesi’nin hayata geçirdigi bu yenilikçi platform, is bulma süreçlerini kolaylastirmayi ve isverenlere nitelikli eleman temini saglamayi hedefliyor. Is arayanlar, 7/24 evlerinden veya mobil cihazlarindan rahatlikla özgeçmis olusturabilecek, güncelleyebilecek ve kendilerini ilgilendiren is ilanlarina aninda basvuruda bulunabilecekler.

Altieylül Kariyer, kullanici dostu arayüzü ve güncel is ilanlariyla herkesin is arama deneyimini destekleyecek.
Kaynak: İHA