Yilmaz'dan Asure Ve Dondurma Ikrami

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, Muharrem Ayi’nin manevi atmosferini yasatmak amaciyla yetiskinlere asure, çocuklarin mutlulugu için de dondurma ikraminda bulundu. Beykent ve Kuzeysehir’de gerçeklestirilen etkinlikte Baskan Yilmaz, sadece asure ve dondurma dagitmakla kalmadi, ayni zamanda halkla birebir sohbet ederek onlarin sorunlarini dinledi.

Yilmaz'dan Asure Ve Dondurma Ikrami
Ilk olarak asure kazaninin basina geçen Baskan Umut Yilmaz, yetiskinlere kendi elleriyle asure ikram etti. Baskan Yilmaz, daha sonra Dondurma Karavani içerisinden çocuklara dondurma ikraminda bulundu. Baskan Umut Yilmaz, gerçeklestirdigi asure ve dondurma ikrami ile yetiskinleri memnun, çocuklari da mutlu etti.

“Beykent ve Kuzeysehir’de yogun ilgi”

Beykent ve Kuzeysehir’de düzenlenen etkinliklerde Baskan Yilmaz’a yogun ilgi gösterildi. Vatandaslar, Baskan Yilmaz’in bu anlamli jestine tesekkür ederken, onunla sohbet etme ve dertlerini dile getirme firsati buldular. Baskan Yilmaz, samimi bir ortamda geçen sohbetlerde vatandaslarin sorunlarini dinledi, çözüm önerileri üzerinde fikir alisverisinde bulundu.

“Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulasacagimiza inancimiz tamdir”

Etkinlige iliskin konusan Baskan Umut Yilmaz, “Muharrem Ayi, paylasmanin ve dayanismanin en güzel örneklerinden biridir. Biz de bu anlamli ayda, vatandaslarimizla bir araya gelerek asure ikraminda bulunduk. Bu vesileyle hem gelenegimizi yasatiyor hem de vatandaslarimizla birebir iletisim kurarak onlarin sorunlarini dinliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulasacagimiza inancimiz tamdir” dedi.

Asure ikramina katilan vatandaslar, etkinlikten duyduklari memnuniyeti aktardilar. Vatandaslar, Baskan Yilmaz’in halkin yaninda olmasindan ve sorunlarina kulak vermesinden dolayi büyük mutluluk duyduklarini ifade ettiler. Yurttaslar, asure ikrami gibi etkinliklerin, toplumda birlik ve beraberlik ruhunu pekistirdigine vurgu yaptilar.
Kaynak: İHA