Yazin Keyfi Aydin Büyüksehir Belediyesi Tekstil Park'ta Yasaniyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan kente kazandirilan Tekstil Park, yaz aylarinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Yesil alanlarda serinlemek için ailelerin bulusma alani olan park, sosyal donati alanlariyla vatandaslara hem nefes aldiriyor hem de keyifli bir gün geçirmek için birçok firsat sunuyor.

Yazin Keyfi Aydin Büyüksehir Belediyesi Tekstil Park'ta Yasaniyor


177 dönümlük Aydin Tekstil Park her gün binlerce vatandasi agirlarken, Büyüksehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri de vatandaslar için çekim merkezi olmaya devam ediyor. Genis yesil alanlari, parklari, sanat galerisi, çalisma salonu, aquaparki, spor alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollari, fuar alani ile Aydinlilarin gözde mekani olan Aydin Tekstil Park, vatandaslar için bir yasam alanina dönüsmüs durumda.

Her aksam geliyoruz

17 yildir Aydin’da ikamet ettigi ifade eden Neslihan Ova, “Tekstil Park bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Çocuklarimiz engelli oldugundan dolayi, buradaki ulasim çok rahat. Rampalar düsünülmüs. Kisacasi bize göre. Böyle bir yer oldugu için mutluyuz. Burada rahat oturabilecegimiz alanlar var. Her aksam geliyoruz. Çok memnunuz’’ diye konustu.



Sosyallesme imkani buluyoruz

Haftanin üç günü Tekstil Park’a geldigini ifade eden Umut Öcal, “Burada arkadaslarla sosyallesme imkani buluyoruz. Havasi ortami güzel begeniyoruz. Öncelikle Özlem baskanimiza Tekstil Park için çok tesekkür ediyorum. Buranin çok iyi bir yer oldugunu düsünüyorum. Buraya gelip de sevmeyecek biri olacagini düsünmüyorum açikçasi’’ dedi.



Çocuklar için çok fazla imkan var

Yaz tatilini Aydin’da geçirdigi ifade eden Burak Ünal, “Aydin’da aksamlari Tekstil Park’a gelmeyi tercih ediyoruz. Hem çocugumuzun eglenmesi için hem de ferahlamak için buraya geliyoruz. Özellikle çocuklar için imkanlar çok fazla. Çok sik geldigim bir park bu vesile ile Özlem baskana çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA