Yakayi Ele Vermemek Için Her Gün Ayri Adreste Saklandi, Operasyonla Yakalandi

Bursa Asayis Sube Müdürlügü Infaz Büro Amirligi ekipleri suçlulara göz açtirmiyor. Uzun süredir aranan 2 süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatan ekipler, uyusturucu madde ticari yapmak suçundan ve bulundurma suçundan 8 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan kadin süpheli ile yaralama suçuna karismis 6 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan süpheliyi operasyonla yakaladi.

Yakayi Ele Vermemek Için Her Gün Ayri Adreste Saklandi, Operasyonla Yakalandi
Bursa Asayis Sube Müdürlügü, Aranan Sahislar Büro Amirligi ekiplerince, haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan zanlilarin pesine düstü. Teknik ve fiziki takip yapan ekipler, kayiplara karismis 2 süpheliyi adim adim takip etti.

Her gün baska bir adreste kaliyor

Ekipler, uyusturucu ticari yapmak suçu yapma ve saglama suçundan 8 yil 4 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan Canan G.’yi takibe aldi. 8 yildir aranan süpheliyi adim adim takip eden ekipler, zanlinin yakalanmamak için farkli adreslerde kaldigini tespit etti. Kadin süpheli, Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi’ndeki tek katli evde yakalandi.

Metruk binada yakalandi

Uyusturucu madde bulundurma ve yaralama suçundan 6 yil 6 ay cezasi bulunan Ender G. ise Ivazpasa’da bulunan metruk binada düzenlenen operasyon ile yakalandi.

Il Emniyet Müdürlügü yaptigi açiklamada, çalismalarin hiz kesmeden devam edecegini bildirdi.
Kaynak: İHA