Uyusturucu Saticisi 2 Kisi Tutuklandi

DÜZCE –Düzce’de polis ekipleri tarafindan sokak saticilarina yönelik yapilan çalismada yapilan fiziki takiplerden uyusturucu madde sattigi delillendirilen G.M.B. ve F.K. tutuklandi. Sahislarla birlikte bir miktar uyusturucu ele geçirildi.

Uyusturucu Saticisi 2 Kisi Tutuklandi
Düzce’de uyusturucu ile mücadele sürüyor. Düzce Cumhuriyet Bassavciliginin koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince sokak saticilarina yönelik Konuralp bölgesinde yapilan çalismalarda; uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan islem yapilanlar; çesitli suç kayitlari bulunan G.M.B. (27), F.K. (23) ile uyusturucu madde bulundurmak veya kullanmak suçundan islem yapilanlar C.A.(29), H.T. (33) isimli sahislarin üzerinde ve ikametlerinde arama yapildi. Yapilan aramada 13 gram metamfetamin, 4 gram sentetik kannabinoid, 6 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi ve uyusturucu paketlemeye yarar alüminyum folyo ele geçirildi.

Yapilan fiziki takiplerden uyusturucu madde sattigi delillendirilen G.M.B. ve F.K. çikartildiklari adli makamlarca uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandi.
Kaynak: İHA