Uyusturucu Operasyonunu Böyle Alkisladilar

Eskisehir Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin sokak saticilarina yönelik düzenledigi operasyonda çok miktarda uyusturucu madde ele geçirilirken 6 süpheli yakalandi. Mahalle halki cadde kenarinda toplanip operasyondan dönen polis ekiplerini isliklari ve alkislari ile tebrik etti.

Uyusturucu Operasyonunu Böyle Alkisladilar
Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Zafer Mahallesi’nde dün gece gençleri zehirlemeye çalisan sokak saticilari karsi bir operasyon düzenledi.

Yapilan aramalarda, 294 sentetik ecza, 34 adet ecstacy hap, 60 gram metamfetamin, 124 gram bonzai, 1 ruhsatsiz tabanca, 5 fisek ve suçtan elde edildigi degerlendirilen 31 bin 260 TL ele geçirildi. Polisler 3 süpheli hakkinda uyusturucu madde kullanmaktan islem yaparken, 3 süpheli ise uyusturucu madde ticareti yapmak sucundan Cumhuriyet Savciligina sevk etti.

Bu arada gece düzenlenen uyusturucu madde operasyonundan haberi olan mahalle halki, yol kenarina toplanip, operasyondan dönen polis ekiplerini islik ve alkislarla tebrik etti. Polis ekipleri de korna çalarak vatandaslara karsilik verdi.
Kaynak: İHA