Tekirdag'da Egitim Yatirimlari Toplantisi Yapildi

Tekirdag’da 2024-2025 Egitim Ögretim Yili’nin yaklasmasi nedeniyle Egitim Yatirimlari Toplantisi düzenlendi.

Tekirdag'da Egitim Yatirimlari Toplantisi Yapildi
Tekirdag Valiligi Toplanti Salonu’nda, 2024-2025 Egitim Ögretim Yili’nin yaklasmasi nedeniyle Egitim Yatirimlari Toplantisi düzenlendi.

Toplantiya Vali Recep Soytürk baskanlik etti.

Toplantida, Tekirdag’daki egitim yatirimlarinin mevcut durumu degerlendirildi ve egitim altyapisinin güçlendirilmesi için yapilacak çalismalar hakkinda bilgi alisverisinde bulunuldu. Egitim yatirimlarinin yani sira, ögrenci ve ögretmenlerin ihtiyaçlari, okul bakim ve onarimlari gibi konular da ele alindi.

Vali Recep Soytürk, toplantida egitimin kalitesinin artirilmasi ve ögrenci basarisinin yükseltilmesi için alinacak önlemleri vurguladi. Egitim yatirimlarinin seffaf bir sekilde yönetilmesi ve kaynaklarin etkin kullanimi konularinda yöneticilere talimatlar verdi.

Toplantiya Vali Recep Soytürk’ün yani sira Vali Yardimcisi Kaan Peker, Il Milli Egitim Müdürü Ersan Ulusan, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdullah Nair ve Yatirim Izleme Sube Müdürü Tolga Göçmen de katildi.

Önümüzdeki sezonda verimli bir egitim sürecinin geçmesi için 2024-2025 Egitim Ögretim Yili’na yönelik hazirliklarin hizlandirilmasi karari alinarak toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA