Sariyer'de Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sariyer’de plakasiz motosikletli iki kisi, bir dükkanin önünde oturan adami bacagindan vurdu. Yaralanan adam hastaneye kaldirilirken, saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi.

Sariyer'de Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, Sariyer Kozdere’de önceki gün saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, dükkanin önünde iki arkadasi ile birlikte oturan Suat Akçay, motosikletli iki kisi tarafindan bilinmeyen bir nedenle silahli saldiriya ugradi. Beyaz plakasiz bir motosikletle gelen iki sahis, firinin önünde oturan Akçay’a bir kaç el ates açti. Akçay, bacagindan yaralandi. Silahli saldirganlar olay yerinden hizla kaçarak uzaklasti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Akçay’a ilk müdahaleyi yapti. Bacagindan yaralanan Akçay, Seyrantepe Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Kursunlar yan tarafta bulunan anahtarciya da isabet etti.

O anlar güvenlik kamerasina yansidi

Suat Akçay’in silahli saldiri sonucu bacagindan vuruldugu anlar firinin güvenlik kamerasina anbean yansidi. Görüntülerde, Akçay’in plakasiz beyaz bir motosiklete binen iki kisi tarafindan vuruldugu görülüyor. Ardindan Akçay, vurulmanin etkisiyle aciyla yerinden kalkiyor. Kayiplara karisan saldirganlari yakalamak için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA