Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Yaz Tatilini Verimli Geçiriyor'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ögrencileri yaz tatilinde egitim programlari ile egitici ve eglenceli aktivitelerle bir araya getirdiklerini ifade etti.

Sandikçi Açiklamasi 'Ögrencilerimiz Yaz Tatilini Verimli Geçiriyor'
Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezi ile Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsünde yaz tatili programlarini yogun bir sekilde sürdürdüklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ögrencilerimizin yeni bilgiler ögrenip yeteneklerini kesfettigi verimli bir yaz tatili dönemi geçirmelerine katki sagliyoruz” dedi.



Çocuklar kitaplarla bulustu

Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezinde ilkokul düzeyindeki ögrenciler için kitap okuma etkinlikleri ve zihinsel gelisime katkilar sunan aktiviteler gerçeklestirdiklerini belirten Sandikçi, “Ögrencilerimizin yaz tatili sürecini verimli bir sekilde geçirmelerini önemsiyoruz. Ilkokul düzeyindeki ögrencilerimizi, bilissel gelisim sürecine katkilar saglayan egitici ve eglenceli aktivitelerle bulusturuyoruz. Uzman egitmenlerimiz esliginde gerçeklestirdigimiz yaz tatili programlarimiz çerçevesinde, ögrencilerimizin kitap okuma aliskanligi kazanmalari ve okuma düzeylerini ilerletmeleri adina kitap okuma etkinlikleri gerçeklestiriyoruz” diye konustu.



Yetenekler kesfediliyor

Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsünün yaz tatili sürecinde ögrenciler ve veliler tarafindan ilgiyle ziyaret edildigine deginen Baskan Ibrahim Sandikçi, yaz tatilinde ögrencilere yönelik bilim ve teknoloji alaninda egitimler gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Sandikçi, “Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsümüzde ögrencilerimizi yaz tatili döneminde bilim ve teknoloji alaninda egitimlerle bulusturuyoruz. Özel olarak olusturdugumuz laboratuvarlar ve kesif alanlarinda, ögrencilerimizle birlikte deney ve gözlem çalismalari gerçeklestiriyoruz. Yaz tatili sürecinde bilim ve teknoloji alaninda sürdürdügümüz egitimlerle ögrencilerimizin yeni bilgiler ögrenmelerini ve yeteneklerini kesfetmelerini sagliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA