Placebo Konserine Geri Sayim Basladi Açiklamasi Son Biletler Biletinial'da

Blind Festival, bu yil da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Agustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta bulusturacak. Ingiliz alternatif rock grubu Placebo’nun Istanbullu hayranlarinin karsisinda olacagi gecede Ingiliz punk ikilisi Big Special da ilk kez Türkiye’de sahne alacak. Müzikseverlerin merakla bekledigi festivalin son biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satista.

Asmalimescit’in alternatif seslere yer vermesiyle taninan mekani Blind’in her yil düzenledigi Blind Festival, bu yil da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Agustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta bir araya getirmeye hazirlaniyor. Ingiliz alternatif rock grubu Placebo, Blind Festival kapsaminda 2 yil aradan sonra 4 Agustos 2024’de KüçükÇiftlik Park’ta Istanbullu hayranlarinin karsisinda olacak. Müzikseverlerin merakla bekledigi festivalin son biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satista.

Vokalist-gitarist Brian Molko ve basçi Stefan Olsdal’in Molko’nun Deptford’daki odasinda kirik gitarlar ve oyuncak enstrümanlarla ugrasmaya baslamalarinin üzerinden çeyrek asirdan fazla bir süre geçtikten sonra çekirdek ikili, müzik dünyasinin en iyi gruplarindan biri olarak kariyerlerini basariyla sürdürüyor. Blind fest’in ana konugu Placebo öncesinde; solo projesi ile Madrugada solisti ’Sivert Hyem’, Ingiliz Punk Ikilisi ’Big Special’ ve ’Onur Özdemir’ sahne alacak.
Kaynak: İHA