Pendik Belediyesi Okullar Için Seferber Oldu

Pendik Belediyesi, yeni egitim ve ögretim dönemi öncesi kamu okullarinin ihtiyaçlarini karsilayip tamirat islerini yapiyor. Her firsatta egitime desteklerini sürdüreceklerini vurgulayan Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, “Okullarimizi yeni egitim ve ögretim dönemine hazirliyoruz. Ekiplerimizle birlikte okullarimizin noksanliklarini gideriyoruz.” dedi.

Pendik Belediyesi Okullar Için Seferber Oldu


Pendik Belediyesi ekipleri, okullari yeni egitim ve ögretim dönemine hazirlamak için seferber oldu. Belediye ekipleri, kamuya ait okullarin ihtiyaçlarini karsilamak ve tamirat islerini gerçeklestirmek için çalisma baslatti. Ekipler, yaptiklari incelemeler sonucunda uygun görülen okullarin iç cephelerini boyuyor. Siniflar, koridorlar ve diger iç bölümler boyama sonrasinda yepyeni bir görünüme kavusuyor. Ayni zamanda ihtiyaç duyulan mekanik ve elektrik sistemlerin onarimlari ve varsa diger tamirat islemleri gerçeklestiriliyor. Uygulama, okullarin açilacagi 9 Eylül tarihine kadar sürecek.

“Okullarimizi yeni egitim ve ögretim dönemine hazirliyoruz”

Pendik Belediyesinin hem sosyal hem de fiziki açidan egitime destegini sürdürecegini belirten Belediye Baskani Ahmet Cin, “Okullarimizi yeni egitim ve ögretim dönemine hazirliyoruz. Ekiplerimizle okullarimizin noksanliklarini gideriyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA