Kopan Tir Lastiginin Çarpmasi Sonucu Vefat Eden Kizin Son Anlarina Ait Görüntüler Ortaya Çikti

Ankara’da tirdan firlayan lastigin çarptigi 18 yasindaki kiz hayatini kaybetti. Genç kizin kazadan önce marketten alisveris yaptigi anlara ait kamera kayitlari ortaya çikti.

Kopan Tir Lastiginin Çarpmasi Sonucu Vefat Eden Kizin Son Anlarina Ait Görüntüler Ortaya Çikti
Kaza, dün 16.00 siralarinda Elmadag ilçesi Sogukpinar Caddesi’nde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, M.Ç. idaresindeki tirin firlayan lastigi köprüden düserek savrulmaya basladi.

Kopan lastik, önce o esnada yoldan geçen 18 yasindaki Rukiye Berra Erarslan’a, ardindan da bir servis minibüsüne çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatini kaybettigi belirlenen Erarslan’in cenazesi Adli Tip Kurumuna götürüldü. Sürücü M.Ç. gözaltina alindi. Vefat eden Erarslan’in kazadan dakikalar önce bir marketten alisveris yaptigi anlar kameraya yansidi.

"Iç organlari hasar görmüstü”

Kazayla ilgili konusan esnaflardan Sait Özyürek, “Büyük bir gürültü duydum. Kalabaligi gördüm. Ne olduguna bakmak istedim. Bir tirin, tekerleginin koptugunu ve savrularak bir kiza ve arabaya çarptigini ögrendim. Yerde yatan kizin cesedini gördüm. Yerler kan içerisindeydi. Iç organlari hasar görmüstü. Bir süre sonra kizin ailesi geldi. Feryat etler. Vefat eden kiz marketten ekmek almis ve eve dönüyormus. Aldigi ekmeler yerdeydi. Çok üzgünüz” dedi.

Kaynak: İHA