Kepez'den Varsak Yaylasi'nda Visne Senligi

Kepez Belediyesi, Varsak bölgesinden 11 mahalle sakininin yaz aylarinda göç ettigi Korkuteli ilçesindeki Varsak Yaylasi’nda 1. Geleneksel Visne Senligi düzenliyor.

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün, seçim döneminde vaat ettigi 107 proje arasinda yer alan kültür ve sanat etkinlikleri, Visne Senligi ile basliyor. Kepez Belediyesi, Varsak bölgesindeki 11 mahalle sakinini yaz döneminde göç ettikleri Varsak Yaylasi’nda düzenlenecek Visne Senligi’nde bulusturuyor. Korkuteli-Tefenni yolu üzerinde, bin 400 metre rakimda bulunan Varsak Yaylasi’ndaki senlikler, 28 Temmuz Pazar günü gerçeklestirilecek. Gün boyu devam edecek senliklerde, halk müzigi sanatçilari Tolga Çandar, Özlem Sahin, Mehmet Koparan ve Ümran Özdemir sahne alacak. Yerel üreticilerin yaylanin en güzel visnelerini sergileyecegi senliklere çesitli etkinlikler de renk katacak. Senlikler, hem yerel üreticileri bir araya getirirken hem de Antalyalilari sehrin sicak ve nemli havasindan uzaklastiracak.

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, tüm Antalya halkini 1. Geleneksel Varsak Yaylasi Visne Senligi’nde bulusmaya davet etti.
Kaynak: İHA