Izmir Polisi Kanalizasyon Farelerini Kiskivrak Yakaladi

Izmir’de bir telekomünikasyon firmasinda taseron isçi olarak çalisan, bir baska firmaya ait internet kablolarini çalan 3 kisi, 460 saatlik güvenlik kamera kayitlarinin incelenmesi sonucu tespit edilerek yakalandi.

Izmir Polisi Kanalizasyon Farelerini Kiskivrak Yakaladi
10 Temmuz 2024 tarihinden itibaren bir telekomünikasyon firmasina Çigli bölgesinden çok sayida internet kopmasi ile ilgili sikayet gelmesi ve bir çok vatandasin magduriyet yasamasi üzerine firmanin yaptigi kontrollerde yer altinda bulunan internet kablolarinin kesilerek çalinmis oldugu tespit edildi.

Olayla ilgili harekete geçen Asayis Sube Müdürlügüne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ile Suç Analiz Büro Amirligi ekipleri, 460 saatlik güvenlik kamera kayitlarini incelemeye aldi. Kameralarin izlenmesi sonucunda, olayin süphelilerinin yine ayni bölgede faaliyet gösteren baska bir telekomünikasyon firmasinda taseron isçi olarak çalisan E.K.(56), V.B. (52) ve E.S. (44) isimli sahislar oldugu, bu sahislarin farkli tarihlerde bölgeye gelip kendilerine çalisma yapiyor süsü vererek hirsizlik olayini gerçeklestirdikleri tespit edildi. 3 süpheli kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Mahkemeye sevk edilen süpheliler E.K, V.B. ve E.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA