Hurdaya Dönen Otomobilde Burunlari Bile Kanamadi

Antalya’da gece saatlerinde saganak yagmurun artmasiyla birlikte kayganlasan yolda iki otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada sans eseri yaralan olmazken, çarpisan otomobillerden birisi hurdaya döndü. Öte yandan kazaya sebep olan otomobil sürücüsünün 1 promil alkollü oldugu ögrenildi.

Hurdaya Dönen Otomobilde Burunlari Bile Kanamadi


Kaza, 23.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Meltem Mahallesi Dumlupinar Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Cüneyt D. idaresindeki 06 CAR 410 plakali Citroen marka otomobil, ayni istikamette ilerleyen Yasemin E. hakimiyetindeki 20 GG 754 plakali Volkswagen markali otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Yasemin E.’nin kullandigi otomobil, yagan yagmurun da etkisiyle kayganlasan yolda önce bariyerlere çarpti sonra oldugu yerde daire çizerek durabildi. Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza da sans eseri yaralanan olmazken Yasemin E.’nin kullandigi otomobil hurdaya döndü. Öte yandan kazaya sebep olan Cüneyt D.’nin 1 promil alkollü oldugu ögrenildi. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

“Belki de bu kaza dört kisinin hayatina mal olabilirdi”

Hurdaya dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Muhammer Varsak, “Yolda gelirken yegenimin arabasina arkadan çarpiyorlar ve çarpmanin siddetiyle araç oldugu yerde dönerek daire çiziyor, ondan sonra bariyerlere vurarak durabiliyor. Bu içki içenlerin trafige çikmamasi gerekiyor. Bu tür insanlarin yüzünden bir sürü can gitti. Cezalarin yüzde 500 artmasini istiyorum. Araçta dört kisiydik, belki de bu olay dört kisinin hayatina mal olabilirdi.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA