Havali Tüfek Ile Hayatina Son Vermek Istedi

Antalya’da küçük demir bilyeler atan havali tüfek ile intihara kalkisan bir kisi agir yarali olarak hastaneye kaldirildi. Hastanede tedavisi devam eden sahsin bilincinin kapali oldugu ögrenildi.

Havali Tüfek Ile Hayatina Son Vermek Istedi
Olay, saat 16.00 siralarinda Antalya’nin Kepez ilçesi Ahatli Mahallesi 75. Yil Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir is yerinde bir sahsin intihara tesebbüs ettigi ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi ve 112 Acil Saglik ekibi sevk edildi. Verilen adrese gelen ekipler isyerinde kimsenin bulunmamasi ve kapisinin kilitli olmasi üzerine yan tarafta bulunan dükkanlardan olayla ilgili bilgi almaya çalisti.

Havali tüfek ile intihara kalkismis

Çevredeki esnaf polis ekiplerine olayin yasanmasinin ardindan isminin Ibrahim Y. oldugu ögrenilen sahsin olay yerine gelen ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldirildigi ögrenildi. Polis ekipleri sahsa ulasabilmek için hastaneye giderken Ibrahim Y.’nin havali olarak tabir edilen ve küçük saçmalar atan tüfek ile hayatina son vermek istedigi belirtildi. Sahsin havali tüfek ile basina ates ettigi ve bilincinin kapali olarak hastanede tedavisinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA