Finike Belediyesi Kurslarinda Vatandaslar Hem Egleniyor Hem Ögreniyor

Finike Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak verilen sanat, spor ve hobi kurslarindan yilin ilk yarisinda bini askin vatandas yararlandi. Özellikle mozaik, resim, yoga, jimnastik, voleybol, enstrüman, koro, modern ve klasik dans egitimlerinin büyük ilgi gördügü kurslarda vatandaslar hem egleniyor hem ögreniyor.

Finike Belediyesi Kurslarinda Vatandaslar Hem Egleniyor Hem Ögreniyor
Finike Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenledigi spor, sanat ve hobi kurslarina büyük ilgi devam ediyor. Yilin ilk 6 ayinda 10 farkli alanda düzenlenen kurslardan bin 217 Finikeli yararlandi. Düzenlenen kurslarin vatandaslarin hem sosyallesmesini hem de ilgi duyduklari alanlarda kendilerini gelistirmelerini sagladigini dile getiren Finike Belediye Baskani Mustafa Geyikçi, kurslarin artarak devam edecegini söyledi.

Kurslara bugüne kadar büyük ilgi gösterildigini de ifade eden Baskan Geyikçi, “Yilin ilk yarisinda 100’ün üzerinde vatandasimiza mozaik, 400’e yakin enstrüman kursu vermisiz. Sanat alaninda oldugu gibi 200’ün üzerinde gencimiz voleybol, jimnastik gibi spor kurslarimizdan yararlandi” seklinde konustu.



Kurslar sosyo-kültürel yapiyi da güçlendiriyor

Kurslarin vatandaslari ilgi duyduklari alanlarda gelistirmenin yani sira sosyallesme için de önemli oldugunu dile getiren Baskan Mustafa Geyikçi, “Burada kurs sirasinda tanisan vatandaslarimiz daha sonra arkadasliklarini ve dostluklarini disariya tasiyor. Aldiklari kurslarin ortak gruplarini kurarak daha sonra birlikte çalismalar yapiyorlar. Ilçemizin sosyo-kültürel yapisinin gelismesinde de düzenlemis oldugumuz kurslarin önemli bir etkisi oldu. Bu sene bin 217 vatandasimiz bu kurslarimizdan yararlandi. Vatandaslarimizdan önemli memnuniyet bildirimleri ve geri dönüsler aldik. Bundan sonraki kurslarimizin planlamalarini da sürdürüyoruz” ifadelerini kullandi.

Finikeli vatandaslardan düzenlenecek olan kurslarla ilgili olarak talep ve önerilerini de belediyeye iletmelerini isteyen Baskan Geyikçi, “Verilen kurslardan bilgi almak isteyen vatandaslarimiz ‘Yalniz Degilsin’ masamizla iletisime geçebilirler. Yine ayni sekilde önerilerini de buraya iletebilirler” dedi.

Kaynak: İHA