Esinin Gözü Önünde 1 Milyon TL Için Öldürmüs

Batman’da görevli polis memurunun alacak verecek meselesi yüzünden geldigi Kirsehir’de; tartistigi sahsi esinin gözleri önünde silahla vurarak öldürmesinin ardindan polis memuru adliyeye çikartilirken hayatini kaybeden sahis ise topraga verildi.

Esinin Gözü Önünde 1 Milyon TL Için Öldürmüs
Kirsehir’e gelen ve alacak verecek meselesi yüzünden tartistigi S.A.’yi Medrese Mahallesi’ndeki evinde esi ve çocuklarinin önünde 7 el ates açarak öldüren polis memuru R.K., Asayis Sube Müdürlügü’nde alinan ifadesinin ardindan genis güvenlik önlemleri altinda adliyeye sevk edildi. R.K.’nin ifadesinde; öldürdügü S.A.’dan 1 milyon TL alacagi oldugunu ve suçunu itiraf ettigi ögrenildi. Hayatini kaybeden S.A. ise Kirsehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki ön otopsinin ardindan Ali Çam Cami’nde kilinan namazin ardindan Asri Mezarliga defnedildi.

"Ben birini vurdum, gelin alin"

Meydana gelen olay sonrasi polis ekiplerini arayarak ’ben birini öldürdüm gelin alin’ diye ihbar eden R.K., yasadigi süreci ifadesinde anlatti. R.K.’nin ifadesinde; borç içerisinde oldugunu ve bunalima girdigini, S.A. ile evinde tartisirken sinirlerine hakim olamayarak kendine ait silahli atesledigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA