Emekli Ögretmenin Ölümü, Apartmani Saran Kokuyla Ortaya Çikti

Antalya’da emekli ögretmen yalniz yasadigi dairesinde ölü olarak bulundu. Sahsin hayatini kaybettigi daireden yayilan ve bütün apartmani saran agir kokudan rahatsiz olan komsularinin ihbari ile ortaya çikti.

Emekli Ögretmenin Ölümü, Apartmani Saran Kokuyla Ortaya Çikti
Olay, Antalya’nin Konyaalti ilçesi Liman Mahallesi 33 Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Sitenin B3 blogundan son günlerde agir bir koku yayilmayasi üzerine apartman sakinleri durumu site yönetimine bildirildi.

Site yöneticisi ve görevlinin kokunun kaynagini tespit ederek daire sahibine ulasamamasi üzerine 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Site yöneticisi ve çalisanin yaklasik 5 gündür isminin Niyazi Yerli (70) oldugu ögrenilen daire sahibini görmediklerini belirtmeleri üzerine adrese çilingir çagrildi.

Elektrik kaçagi süphesiyle dairenin elektrigi kesildi

Kapinin çilingir marifeti ile açilmasinin ardindan daireye giren polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sahsin salonda yüzü koyun yatar vaziyette ve çürümeye yüz tutmus cesedi ile karsilasti. Yerlinin cansiz bedeninin bir kablo üzerinde olmasindan dolayi ilk olarak elektrik kaçagi olabilecegi düsünülerek görevliler tarafindan dairenin elektrigi kesildi. Kolunda tansiyon aletinin takili oldugu ögrenilen Niyazi Yerli’nin cansiz bedeni Olay Yeri Inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA