Düzce'nin Yeni Kütüphanesi 23 Nisan Parki'na

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü tarafindan sehre kazandirilan 23 Nisan Parki içerisindeki zabita noktasi, ortaokul ve lise ögrencilerine hizmet edecek bir etüt merkezine dönüstürülüyor.

Düzce'nin Yeni Kütüphanesi 23 Nisan Parki'na
Egitime büyük önem veren Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sehre yeni kütüphaneler kazandirirken, gençlerin daha rahat ders çalisacagi etüt merkezleri de planliyor. Bu kapsamda 23 Nisan Parki içerisinde yer alan zabita noktasinin etüt merkezine dönüstürülmesi planlaniyor.

Proje ile ilgili istisarelerde bulunmak üzere, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü baskanliginda, Baskan Yardimcisi Baris Bayrak ve Beltas Genel Müdürü Üzeyir Yigit’in katildigi bir toplanti düzenlendi.

Toplantida, Iç Mimar Merve Kurt tarafindan 2 katli ve toplam 260 metrekare alana sahip yapinin iç mimari düzenlemesine iliskin bir sunum gerçeklestirildi.

Binanin ortaokul ve lise ögrencilerine yönelik bir etüt merkezine dönüstürülmesi için yapilacak çalismalar detayli olarak ele alindi.

Düzce’nin bir diger kütüphanesi ise Basmacilar Çarsisi olarak bilinen alanda ‘Zincirli Kuyu Is Merkezi ve Kütüphanesi’ adiyla yükselen binada yer alacak.
Kaynak: İHA