Doga Harikasi Kizkumu Plaji Günün Her Saati Yogun Ilgi Görüyor

Mugla’nin Marmaris ilçesinde bulunan Kizkumu Plaji yaz sezonunda yerli ve yabanci turistlerin akinina ugruyor. Orhaniye Mahallesi’nde yer alan ve denizin ortasinda yürüyormus hissi veren Kizkumu günün her saatinde ziyaretçileri agirlamaya devam ediyor.

Doga Harikasi Kizkumu Plaji Günün Her Saati Yogun Ilgi Görüyor


Sadece Türkiye’nin degil dünyanin da doga harikasi olarak saydigi ve denizin ortasinda 600 metrelik bir yürüyüs yolu olan Kizkumu’na Marmaris’e gelen yerli ve yabanci turistler ugramadan dönmeyip, yanlarinda yüzenlerle kendilerini denizin ortasinda yürüyormus gibi hissederek farkli bir deneyim yasiyorlar.

Tekirdag’dan Marmaris’e gelen bir çift 15 yillik evli olduklarini ve 15 yildir her yaz tatile gelip Mugla’nin farkli yerlerini gezdiklerini ancak hala bitiremediklerini belirterek gezip görmek için harika yerler oldugunu ifade ettiler.

Marmaris’e tatil için Aydin Söke’den ailesi ile gelen Gülizar Kundakçi, "Marmaris gerçekten çok güzel, selaleye gitti. Oradan buraya geldik. Çocuklar yüzüyor ben de onlari bekliyorum. Herkesin gelip buralari görmesi lazim" dedi.

Kaynak: İHA