Crea Center Yeni Sezona 'Merhaba' Dedi

Crea Center yeni sezona networking bulusmasiyla basladi. Crea Center Çekmeköy Yerleskesinde düzenlenen etkinlige alaninda uzman isimler katildi.

Crea Center Yeni Sezona 'Merhaba' Dedi


Crea Center Çekmeköy, yeni sezona networking bulusmasiyla merhaba dedi.

Etkinlik, Istanbul ekosisteminin önemli paydaslari olan is insanlari, kamu kurumlari, akademisyenler, sanatçilar, girisimciler, sivil toplum kuruluslarinin yöneticilerini, üniversiteler ve Crea Center Çekmeköy topluluk üyelerini bir araya getirdi. Kokteyl ve DJ performansiyla baslayan etkinlikte katilimcilar; birbirleriyle tanisma ve ilk temaslarini kurma firsati buldu. Crea Center Çekmeköy topluluk üyeleri etkinlikte aktif olarak yer aldi. DJ performansi, ses mühendisi olan bir topluluk üyesi tarafindan gerçeklestirildi.

Ayrica, yine Crea Center Çekmeköy topluluk üyesi olan bir 3D artist tarafindan hazirlanan dijital video gösterimi de yapildi.

Konuklar, networking etkinligi sirasinda düzenlenen çesitli etkilesim aktiviteleri araciligiyla farkli disiplinlerden gelen katilimcilar ile tanisma ve potansiyel isbirligi yapma firsati buldular. Bu aktiviteler, katilimcilar arasinda samimi bir ortam olustururken ayni zamanda yeni isbirliklerine dogmasina zemin hazirladi. Profesyonel fikir alisverisleri, etkinlik sirasinda kurulan iliskiler ve saglanan geri bildirimler sayesinde, katilimcilar projelerini daha ileriye tasimak için gerekli olan stratejik isbirliklerini ve kaynaklari belirleme sansina sahip oldu. Etkinlik, Crea Center Çekmeköy topluluk üyelerinin canli müzik performansiyla sona erdi.

“Crea Center’in geleceginin sizlerle daha parlak ve daha umut verici olacagina inaniyorum”

Programin ev sahibi Çekmeköy Belediye Baskani Orhan Çerkez yaptigi açilis konusmasinda, "Bu önemli etkinlik, Çekmeköy’ün girisimci ruhunu yansitiyor. Ilçemizin gelecegine umutla bakmamizi sagliyor. Bu merkezde, Istanbul’un her yerinden sanatçi ve tasarimcilari bütünlük içerisinde bir araya getirip ihtiyaç duyduklari tüm destekleri onlara sagliyoruz. Onlara sadece fiziksel bir alt yapi degil, ticari basarilarini gelistirecek imkanlari da olusturuyoruz. Bu vesile ile ülkemizde uluslararasi yeni markalarin ortaya çikmasini saglayacagiz. Ilçemizi; sanatin, sanatçinin, tasarimcinin, girisimcinin bir araya gelebildigi cazibe merkezi haline getirmek için hep birlikte çok çalisacagiz. Dayanismayla daha büyük basarilar elde edecegimize inaniyorum. Crea Center’in geleceginin sizlerle daha parlak ve daha umut verici olacagina inaniyorum. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen tüm destekçilere, katilimcilara ve proje içerisinde emek veren mesai arkadaslarima tesekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA