CHP Genel Baskani Özel, Osmangazi Belediyesi'nin Projelerini Yerinde Inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, Osmangazi Belediyesi tarafindan geçtigimiz hafta hizmete açilan Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi ve Genç Kafe’yi gezdi. Yine Osmangazi Belediyesi tarafindan kente kazandirilan Halk Lokantasi’ni da ziyaret ederek, burada yemek yiyen Özel, “Osmangazi Belediye Baskanimiz Erkan Aydin, seçimde elde ettigi basariyi hizmetleri ve çalismalari ile devam ettiriyor” dedi.

CHP Genel Baskani Özel, Osmangazi Belediyesi'nin Projelerini Yerinde Inceledi
Bursa’daki programi çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Genel Baskani Özgür Özel, Osmangazi Belediyesi tarafindan kente kazandirilan projeleri yerinde inceledi. Ilk olarak Osmangazi Meydani’nda yer alan Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi’ni ziyaret eden Özel, hem mekani hem de raflarda bulunan kitaplari inceledi. Özel’in sonraki duragi ise kaliteli ve uygun fiyatli kahveleri ile gençlerin vazgeçemedigi adres olan Genç Kafe oldu. Kahve makinesinin basina geçen Özel, kendisi için hazirlanan kahvenin tadina bakti. Kahveyi kimin ismarlayacagi konusunda espri yapan Özel, Baskan Aydin’dan aldigi kredi karti ile kahvenin ödemesini yapti. Kahvenin oldukça lezzetli oldugunu ifade eden Özel, ödemesini yaptigi kahvelerin askida kahve olarak vatandaslara dagitilmasini istedi. Osmangazi Belediyesi’nin kente kazandirdigi bir diger önemli hizmet olan Halk Lokantasi’ni da gezen Özel, yemek sirasina girerek aldigi günün menüsünü yedi.

“Erkan baskanimiz daha büyük basarilara imza atacaktir”

Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi, Genç Kafe ve Halk Lokantasi’ni çok basarili ve güzel buldugunu belirten Özel, “Yeni nesil kütüphaneler, gençlerimizin bizlerden en çok istedigi hizmetlerin basinda geliyor. Bu tarz hizmetleri bütün belediyelerimizin hayata geçirmesini istedik. Erkan Aydin, çok eski bir dostumdur. Kendisi hizli karar veren ve çabuk harekete geçen bir yapiya sahip. Seçimin ardindan da hizmet noktasinda hemen harekete geçmis. Kütüphanenin ortamini, kafenin ise fiyatlarini begendim. Halk Lokantasi ise yemeklerin lezzeti ve uygun fiyatlari ile Bursa için önemli bir hizmet olmus. Bütün belediyelerimizde bu hizmetleri yayginlastirmaya devam edecegiz. Erkan baskanimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Kendisi vizyon sahibi bir kisi. Görüyorum ki seçimdeki basarisini da hizmetleri ile sürdürüyor. Inaniyorum ki çok daha büyük basarilara imza atacaktir” dedi.



“Osmangazi özlemini duydugu hizmetlere kavusacaktir”

CHP Genel Baskani Özgür Özel’in Osmangazi gezisindeki son duragi Osmangazi Belediyesi oldu. Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, makaminda agirladigi Özel’e belediyenin hayata geçirdigi ve yapmayi planladigi projeler hakkinda bir sunum yapti. Tüm projeleri çok basarili buldugunu ifade eden Özel, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Osmangazi’nin hak ettigi ve özlemini duydugu hizmetlere Erkan Aydin döneminde kavusacagini söyledi.



Baskan Aydin, günün anisina CHP Genel Baskani Özel’e Bursa’yi ve Osmangazi’yi simgeleyen çesitli hediyeler ile Özgür Özel isminin yazili oldugu 16 numarali Bursaspor formasi hediye etti.
Kaynak: İHA