Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Sarisu Göreve Basladi

ADANA – Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in Baskan Yardimciligina emekli hakim Ayse Sarisu getirildi.

Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Sarisu Göreve Basladi
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in Baskan Yardimciligina, 35 yil hakimlik tecrübesinin ardindan emekli olan Ayse Sarisu getirildi.

Sarisu, yeni görevine basladi.

Emekli olduktan sonra kamu hizmetine devam etme karari alan Sarisu, Ceyhan Belediyesi’nde Baskan Yardimcisi olarak görev yapacak.

Baskan Kadir Aydar, Sarisu’nun göreve baslamasiyla ilgili olarak yaptigi açiklamada, "Ayse Sarisu baskanim hukuk basta olmak üzere mücadeleci ruhu, çalisma azmi, deneyim ve bilgisi ile belediyemize büyük katkilar saglayacaktir. Akyaka’da Nail Çakirhan örnegini hepimiz biliyoruz. Kendisinin aramiza katilmasiyla birlikte Ceyhan için yürüttügümüz projelerde daha güçlü ve kararli adimlar atacagiz" dedi.

Göreve baslayan Ayse Sarisu ise Baskan Yardimcisi olarak görev yapmaktan büyük onur duydugunu ifade ederek, “Yillarin verdigi tecrübe ile Baskanimiz Kadir Aydar’in Ceyhan için hayal ettigi projelere destek olmak için çalisacagim. Baskanimizin adaletli, hakkaniyetli, çogulcu, insan odakli ve sosyal belediyecilik anlayisi ile birlikte ’Ceyhan Modeli Belediyeciligi tüm Türkiye’ye gösterecegiz. Literatüre bu terimi yerlestirmeye kararliyiz. Bu hedefimize ulasmak için durmadan yorulmadan el ele verecek, bereketli topraklarda çagdas ve müstesna bir medeniyet insa edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA