Büyüksehir KAYTUR'dan 6 Ayda 2 Milyonu Askin Kisiye Hizmet

Kayseri Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden olan ve vatandaslara sosyal tesisleri ile hizmet sunan Kayseri Turizm Egitim Kültür Ticaret A.S. (KAYTUR) 2024 yilinin ilk 6 ayinda 2 milyonun üzerinde kisiye hizmet verdi.

Büyüksehir KAYTUR'dan 6 Ayda 2 Milyonu Askin Kisiye Hizmet
Restoran, kafe, ekmek büfesi gibi pek çok hizmet birimi ve tesiste Kayserili vatandaslara hizmetlerini sunan Büyüksehir Belediyesi KAYTUR, çalismalarini özveri ile devam ettiriyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR, restoran, kafe, çay bahçesi, dügün salonu, emekliler kafeteryasi ve kent ekmek büfeleri gibi pek çok hizmet biriminde gerçeklestirdigi çalismalarla, 2024 yilinin ilk 6 ayinda milyonlarca kisiye hizmet verdi.

KAYTUR’dan 86 tesiste 6 ayda 2 milyon 149 bin 130 kisiye hizmet

Büyüksehir Belediyesi KAYTUR tesislerinden, 2024 yilinin ilk 6 ayinda kentte verilen hizmetlerde toplam 2 milyon 149 bin 130 kisi faydalanirken, vatandaslara restoran, kafe, ekmek satisi gibi çesitli hizmetler sunuldu.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, spordan egitim ve kültür faaliyetlerine, restoran kafe gibi sosyal tesislerden kütüphanelere kadar her türlü sosyal faaliyetlerle Kayserili vatandaslari, hizmetle bulusturmayi sürdürüyor.
Kaynak: İHA