Bu Merkez Hem Gönüllere Dokunuyor Hem Hayatlari Kolaylastiriyor

Çayirova’da hizmete açilan Fatma Çelik Engelliler Merkezi, sadece özel bireylere degil, ailelerine de katki sunuyor.

Bu Merkez Hem Gönüllere Dokunuyor Hem Hayatlari Kolaylastiriyor
Çayirova Belediyesi’nin hizmete açtigi Fatma Çelik Engelliler Merkezi adeta gönüllere dokunuyor. Torunu Taha Yasin Altin’i Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ne getiren Seyit Gazi Altin, egitimlerden memnun olduklarini belirterek, kendisinin de merkezde keyifli vakit geçirdigini söyledi.



Tavsiye üzerine merkeze geldiklerini anlatan Altin, "Bizim için belirlenen ders programimiz kapsaminda derslere geliyoruz. Burada bize ilgi ve alaka da çok güzel. Çocuklarimiz dersteyken biz güzel ve rahat bir sekilde burada vakit geçiriyoruz. Torunumun babasi çalisiyor, o yüzden Taha’yi ben buraya getiriyorum" diye konustu.

Egitimden memnun olduklarini kaydeden Altin, "Taha burada güzel egitimler görüyor. Insallah ileriye dogru daha iyi olur. Biz hocalarimizdan ve burada verilen egitimden çok memnunuz. Insallah burada aldiklari egitimden sonra bir bilgi sahibi veya güzel bir meslek sahibi olurlar. Ondan sonra da bu merkeze de bizlere de dua ederler, ’Ne güzel bizim için böyle bir yuva kurmuslar’ derler. Burada ögrendikleriyle hem kendilerine hem de devletlerine faydali olurlar. Egitilmis insanlarla ufuklara dogru gidecegiz. Bu merkezin yapimini saglayan herkese çok tesekkür ediyor ve tebrik ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA