Besiktas Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan Toplantisi Besiktasli Vatandaslarin Katilimiyla Gerçeklesti

Besiktas Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plani’nin olusturulmasi için çalismalara basladi. Çalismada planlama sürecinin en kritik asamalarindan biri olan paydas analizine odaklanildi. Besiktasli vatandaslarin da sürece katildigi stratejik planda çesitli iletisim kanallarini aktif olarak kullanilacak.

Besiktas Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan Toplantisi Besiktasli Vatandaslarin Katilimiyla Gerçeklesti
Besiktas Belediyesi, önümüzdeki bes yil boyunca etkili olacak 2025-2029 Stratejik Plani’nin olusturulmasi için çalismalara basladi.

Çalisma çerçevesinde düzenlenen toplantiya, planlama sürecinin en kritik asamalarindan biri olan paydas analizi ele alindi. Besiktasli vatandaslarin da sürece katildigi toplantida, çesitli iletisim kanallari aktif olarak kullanilacak. Sosyal medya, anketler, odak grup toplantilari ve yerinde görüsmelerle tüm Besiktaslilarin sesi duyulacak. Gençlerden yaslilara, dezavantajli gruplardan kadinlara kadar herkesin görüsleri degerlendirilecek.

“Önümüzdeki 5 yili, sizlerle birlikte planlayacagiz”

Toplantida, 2025-2029 Stratejik Plani’nin hazirlanma sürecinin seçimlerden hemen sonra basladigini belirten Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat, “Önümüzdeki 5 yili, sizlerle birlikte planlayacagiz. Sizler söyleyeceksiniz, biz uygulayacagiz. ‘Yaptim, oldu’ anlayisiyla hareket etmeyecegiz. Besiktas’i hep birlikte daha ileri tasiyacagiz, birlikte basaracagiz” ifadelerini kullandi.

“Planlama sürecimize katilmaniz, bizim en büyük arzumuz”

Planlama sürecine Besiktasli vatandaslarin katiliminin önemine vurgu yapan Akpolat, “Sadece hizmet vermeyecegiz. Verecegimiz hizmetin kararini da yine komsularimizla birlikte alacagiz. Bu yüzden, planlama sürecimize katilmaniz, bizim en büyük arzumuz. Bu baglamda, Stratejik Planlama sürecine herkesi en etkili sekilde dahil ediyor, tüm iletisim araçlarini aktif bir sekilde kullanarak herkesin görüslerini aktarabilecegi platformlar kuruyoruz. Sosyal medyadan, çözüm merkezimizden, hizmet binamizdan ve sahadan soru, yorum ve görüslerinizi zaten aliyorduk. Bunlarin yaninda yüz yüze temaslarimiz ve kuracagimiz web sitesi üzerinden anketlerimiz olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA