Baskan Subasi Katildigi Söyleside Halka Seslendi

Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, katildigi ‘Yerelden Iktidara’ konulu söyleside halka seslendi.

Baskan Subasi Katildigi Söyleside Halka Seslendi
Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Burhaniye Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Yerelden Iktidara’ konulu söylesiye konusmaci olarak katildi.

5’inci Burhaniye Kitap Fuari kapsaminda düzenlenen söylesiye katilan Baskan Subasi, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni temsil etti. Bilecik Belediyesi çalismalari ve hazirlanan projeler hakkinda da bilgi veren Baskan Subasi, söyleside bilgi ve tecrübelerini paylasti.

Yerel belediyecilik alaninda fikir alisverislerinin de yapildigi programda konusan Baskan Subasi, ‘’Yerelde yaptiklarimizla birlikte iktidara dogru emin adimlarla yürümeye devam edecegiz’’ ifadelerini kullanarak sözlerine devam ederken, ‘’Bilecik, Osmanli’nin dogdugu topraklar. Ayni zamanda da 5 Aralik’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün agirlandigi, tarihi Bilecik görüsmelerinin yapildigi yer. Bilecik Istasyonu’nda Sevr antlasmasinin yirtildigi yer. O yüzden Bilecik öylesine kiymetli bir nokta ki ne mutlu bana bugün o topraklarda belediye baskanligi yapma firsati yakaladim. Yerelde yaptiklarimizla birlikte iktidara dogru emin adimlarla yürümeye devam edecegiz. Bilecik’te ve bütün tüm sehirlerimizde Cumhuriyet Halk Parti’nin iktidar oldugu sehirlerde bizler sosyal belediyeciligi ve halkla birlikte olan belediyeciligi yasayarak nasil yönetilir anlayisini gösterecegiz’’ dedi.

Programa; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi Gökan Zeybek ve Gülsah Deniz Atalar, Sanliurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskani Ayse Ünlüce, sivil toplum kurulusu ile dernek temsilcileri ve çok sayida davetli katildi.

Kaynak: İHA