Baskan Palancioglu Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri'nde Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek, çesitli kurslarda egitim gören ögrencilerle bir araya geldi.

Baskan Palancioglu Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri'nde Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Melikgazi Belediyesi ögrencilerin keyifli ve verimli bir yaz geçirmeleri için yaz kurslari ile egitime destek saglamaya devam ediyor. Bu kapsamda Keykubat Mahallesi’nde hizmet veren Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, kurslara gösterilen yogun ilgiden memnun olduklarini dile getirerek sunlari söyledi:

“Melikgazi Belediyemiz her yastan, her kesimden vatandaslarimizin sosyallesebilmesi, keyifli zaman geçirmesi, ilgi duydugu alanda egitim alarak meslek sahibi olabilmesi için gereken imkani sagliyor. Ögrencilerimizin yaz tatilini verimli geçirebilmesi için 11 alan ve 41 branstan olusan yaz kurslarimiz masallah tiklim tiklim dolu. Çocuklarimizin ve gençlerimizin egitimi her zaman önceliklerimiz arasinda bulunuyor. Onlarin eglenirken ögrendikleri, kaliteli zaman geçirdikleri kurslarimiz, donanimli ögretmenlerimizin öncülügünde devam ediyor. Bu kapsamda Fedakar Gülderen Sosyal Tesisleri’nde egitim alan ögrencilerimizi ziyaret ederek keyifli vakit geçirdik. Ögrencilerimizi mutlu etmek, gözlerindeki isigi görebilmek her seye deger. Tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum. Melikgazi Belediyesi olarak hayata geçirdigimiz ve geçirecegiz projelerimizle her zaman egitime destek olmaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA