Baskan Büyükkiliç'tan Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi'nde 'Teknik' Inceleme

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi’nde yapimi devam eden Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi’nde yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Büyükkiliç'tan Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi'nde 'Teknik' Inceleme
Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliginin en güzel örneklerini sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in prestijli projeleri arasinda yer alan Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi projesinde, hummali çalismalar devam ediyor. Baskan Büyükkiliç, bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilecek Talas Sosyal Yasam Merkezi’nin insa çalismalarini yerinde inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkinda bilgiler alan Baskan Büyükkiliç’a teknik inceleme esnasinda, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile Etüt ve Projeler Daire Baskani Ahmet Seref Bahçecioglu eslik etti.

Insaat alanlarini yakindan inceleyen ve personele çalismalarinda kolayliklar dileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, “Talas’imiza yakin zamanda kazandiracagimiz çok önemli bir sosyal tesisimizin suanda içerisinde bulunuyoruz” dedi.

“Sehrimize, Talas’imiza hayirli ugurlu olsun”

Insaatinin yüzde 90’larin üzerinde tamamlandigini belirten Baskan Büyükkiliç, sözlerini söyle sürdürdü:

“Yüklenicimizin ifadesine göre maksimum iki ay içerisinde insallah tamami bitecek ve Talasli hemsehrilerimizin hizmetine sunulacak. Burada iki tane hanimefendi ve beyefendiler için yüzme havuzu, fitness merkezi, Talas’imizin egitim merkezi ve üniversiteler bölgesi olmasindan kaynakli kütüphanemiz ve ayrica bu bölge insanlarina hitap edecek ticari alanlariyla adeta her amaci karsilayacak olan önemli bir tesisimizi hayata geçirmis oluyoruz. 3 bin 200 metrekarelik bir insaat alanini içeriyor. Sehrimize, Talas’imiza hayirli, ugurlu olsun.”

Her türlü ihtiyaca cevap verecek çok amaçli tesis

Talas Mevlana Sosyal Yasam Merkezi içerisinde, bay ve bayan yüzme havuzu, fitness salonlari, sauna ve buhar odalari, egitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek derslikler, seminer salonu, kütüphane, kafeterya, ayrica yapida farkli büyüklüklere sahip dükkânlar bulunuyor. Yapi genelinde tüm bu islevlere hizmet eden yari açik ve açik alanlar da mevcutken, bulundugu alanda yer alan kot farklari ile uyumlu bir çevre düzenine sahip yapi, olusturacagi kamusal alanlar ile halkin hizmetine sunulacak. Sosyal Yasam Merkezleri ile birlikte egitim alanlari, spor salonu, yüzme havuzu ve kütüphaneleriyle her türlü ihtiyaca cevap verecek çok amaçli tesislerin, bölge sakinlerine etkin hizmet etmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA