Atasehirli Kadinlar Bogaz'da Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

Atasehir Belediyesi ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle kadinlara özel tekne turu etkinligi düzenlendi. Kabatas Iskelesi’nden kalkisi gerçeklesen ve Istanbul Bogazi’ni gezen tekne turunda, kadinlar doyasiya eglendi.

Atasehirli Kadinlar Bogaz'da Unutulmaz Bir Gün Geçirdi
Atasehir Belediyesi ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi kadinlara özel tekne turu etkinligi büyük cosku ile gerçeklesti. 250 kisinin misafir edildigi tekne turu etkinligine, Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel de katilarak bu anlamli projeye destek verdi.

Atasehirli kadinlara özel düzenlenen etkinlikte, çocuklar da annelerini yalniz birakmayarak, keyifli tekne gezisine dahil oldu.

“Atasehir’in fedakar kadinlari, Istanbul’un en güzel noktalarindan birinde”

Etkinlige katilan Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel, kadinlarla ve çocuklarla selamlasarak sohbet etti. Ardindan teknede konusma yapan Baskan Adigüzel, “Bugün Atasehir’in fedakâr kadinlari, Istanbul’un en güzel noktalarindan biri olan Bogaz’a yapilan özel bir tekne turuyla bulustu. Yüzlerce anne, abla ve çocuklariyla birlikte, Atasehir’den Bogaz’in keyfini çikarmak için bir araya geldiler. Bu etkinlikte bizlere destek olan Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ne katkilarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Böyle güzel etkinlikler, çocuklarin gelisimine katkida bulunuyor ve komsular arasinda da dayanismayi artiriyor. Bu nedenle bu etkinlikleri arttirarak, Atasehirimizdeki tüm kadinlarimizin yararlanmasini saglayacagiz” dedi.

Kadinlar ve çocuklara teknede unutulmaz eglence

Istanbul Bogazi’nin keyfini çikararak, birbirinden güzel manzaralar esliginde deniz seyahati gerçeklestiren kadinlara, tur boyunca içecekler ve ikramlar sunuldu. Üç saat boyunca Bogaz’in keyfini çikaran, kadinlar ve çocuklar teknede müzik ve dans organizasyonu ile birlikte çesitli etkinliklere katildilar. Hem yetiskinler, hem de çocuklar için keyifli bir zaman geçirme firsati sunulan etkinlikler arasinda çocuklar için ise palyaço gösterisi ve boyama etkinlikleri de düzenlendi.

Etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden kadinlara, gelecekte daha da güzel etkinlikler düzenleme sözü verildi.

Kadinlar bogazi gezerek streslerini attilar

Organizasyonun amaci hakkinda açiklamada bulunan Atasehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Dilek Karabenk Gürsu sunlari söyledi: “Kadinlarin keyifli vakit geçirerek, hayatlarina olumlu katki sunmak istedik. Ve ayrica kadinlarin günlük yasamin stresinden uzaklasarak bir arada olmalarini ve dayanisma duygusunu tesvik etmeyi amaçladik. Etkinlige katilan kadinlarimiz, rehber esliginde tüm tarihi bölgeleri tekne ile gezme firsatindan yararlanmis oldu ve bu sayede tarihi bölgeleri tekrar hatirladik.”
Kaynak: İHA