Atasehir Belediyesi'nin Yaz Sanat Okulu'nda 2. Dönem Basliyor

Atasehir Belediyesi’nin, yaz tatilindeki ögrenciler için hazirladigi “Yaz Sanat Okulu”nun 2. dönemi basliyor. Kayitlar, 29 Temmuz’dan itibaren online olarak ve egitimlerin verilecegi merkezlerden alinmaya baslanacak.

Atasehir Belediyesi'nin Yaz Sanat Okulu'nda 2. Dönem Basliyor


7-10 yas arasi Atasehirli çocuklarin kültür - sanat dolu bir yaz geçirmeleri için hazirlanan “Yaz Sanat Okulu”; sanat, tasarim, dans ve yabanci dil atölyeleriyle birlikte hem eglenceli hem egitici aktiviteler sunuyor. Atölye programi kapsaminda; taki atölyesi, cup song, keçeden çanta yapimi, dans, parmak kukla, heykel, kolaj atölyesi, yabanci dil, masal atölyesi ve anahtarlik yapimi egitimleri 2. dönemde de devam edecek. Atölyeler, Inal Aydinoglu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Daha çok çocuga ulasabilmek için iki dönem halinde yapilacak olan Yaz Sanat Okulunun 2. dönemi 5 Agustos’ta baslayacak ve 22 Agustos’ta sona erecek. Kayitlar, 29 Temmuz 2024 saat 10.00’dan itibaren online olarak ebelediye.atasehir.bel.tr adresinden ve egitimlerin verilecegi 2 merkezden alinmaya baslanacak. Atölyeler; pazartesi, sali, çarsamba ve persembe günleri, sabah ve öglen olmak üzere iki ayri programda gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA