Antalya'da Firtina Sonrasi Gece Boyunca 'Devrilen Agaç' Mesaisi

Antalya’da dün aksam yasanan siddetli firtina Konyaalti ilçesinde de etkisini gösterdi. Firtina nedeniyle çok sayida agaç devrildi. Konyaalti Belediyesi ekipleri gece boyunca firtina nedeniyle devrilen agaçlari kaldirdi. Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, “Dogal afet sonrasinda vatandaslarimizin güvenligini saglamak için elimizden geleni yapiyoruz. Ekiplerimiz çalismalarini hizla sürdürüyor” dedi.

Antalya'da Firtina Sonrasi Gece Boyunca 'Devrilen Agaç' Mesaisi
Antalya’da dün aksam saatlerinde yasanan siddetli firtina su baskinlarina ve çok sayida agacin devrilmesine neden oldu. Firtina Konyaalti ilçesinde de etkisini gösterdi. Konyaalti Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, gece boyunca siddetli firtina nedeniyle devrilen agaçlari kaldirdi. Ekipler çalismalarini bugün de sürdürdü. Hayatpark basta olmak üzere ilçedeki tüm parklarda firtina nedeniyle devrilen agaçlar ve agaç dallari temizlendi. Vatandaslardan çok sayida talep aldiklarini belirten belediye çalisanlari, tüm parklara en hizli sekilde müdahale edeceklerini belirttiler.

“Vatandaslarin güvenligi önemli”

Antalya’da dün gece yasanan siddetli firtinanin hayati felç ettigini belirten Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, “Ekiplerimiz gece boyunca firtina nedeniyle devrilen agaçlari kaldirdi. Bugün de parklarimizda devrilen agaçlari ve kirilan dallari toplamaya devam ediyorlar. Dogal afet sonrasi vatandaslarimizin güvenligini saglamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu noktada çalismalarimizi hizla sürdürmekteyiz” dedi.

Kaynak: İHA