6 Gün Önce Kaybolan Babasini Gözyaslariyla Ariyor

Adana’da 6 gün önce evden çikan ve kaybolan 70 yasindaki alzaymir hastasi Celal Güner her yerde araniyor. Gözyaslariyla babasini arayan Seycan Asik, "Sag ya da ölü babami istiyorum. Günlerdir, sokak sokak babami ariyorum" dedi.

6 Gün Önce Kaybolan Babasini Gözyaslariyla Ariyor
Merkez Seyhan ilçesine bagli Döseme Mahallesi’nde oturan 4 çocuk babasi Celal Güner (70), geçen Cumartesi günü ablasi Elif Tüylü’nün (75) yanina gitmek için evden çikti. Bir süre sonra abla Tüylü, kardesinin esi Sevgi’yi (67) arayarak, ’babam halen gelmedi’ dedi.

Bunun üzerine telasa kapilan Sevgi Güner, çocuklarina haber edip esini aramaya çikti.

6 gündür kayip

Çevredeki güvenlik kameralarini inceleyen Güner ailesi, babalarini bir türlü bulamayinca durumu polise bildirdi. Eve gelen ekipler de mahalledeki güvenlik kamerasi görüntülerini izleyip, alzaymir hastasi Celal Güner’i aramaya basladi.

6 gündür babalarini bulamayan aile, dün de Adana Cumhuriyet Bassavciligi’na gidip dilekçe verdi.

"Sokak sokak babami ariyorum"

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Celal Güner’in kizi Seycan Asik, gözyaslariyla babasini aradigini ve bulamadigini anlatti. Asik, "Allah rizasi için babami gören bize ulassin. Kaç gündür babami ariyorum. Sag ya da ölü babami istiyorum. Günlerdir, sokak sokak babami ariyorum. Cumartesi günü sabah evden çikmis. Annem babami durduramamis ve babam gitmis. Polisler babami güvenlik kamerasinda gördük diyorlar ama bir türlü halen bulunamadi" ifadelerini kullandi.

"Perisan olduk"

Babasinin hayatindan endise duydugunu anlatan Asik, "Ben nefes alamiyorum. Babam zaten aciktigini, doydugunu bilmez. Mahalle mahalle geziyorum. 4 çocugu var babamin hepimiz onu ariyoruz. Cebinde parasi yok, perisan olduk. Herkes babami ariyor. 6 gündür babamdan haber yok. Ölüsünü mü babamin getirecekler. Ölmüs olsa en azindan mezari var deriz. Simdi ama hiçbir sey bilmiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA