3 Ay Önce Kursunlanan Galeride Vurulmustu, Bugün Yine Silahli Kavgada Yaralandi

Sakarya’nin Erenler ilçesinde iki grup arasinda araç alim satimindan kaynaklanan alacak verecek meselesi ile çiktigi öne sürülen silahli kavgada iki kisi yaralandi. Yaralilardan biri ise yaklasik 3 ay önce yine Erenler ilçesinde bulunan bir oto galerinin kursunlanmasi neticesinde vurularak yaralanmisti.

3 Ay Önce Kursunlanan Galeride Vurulmustu, Bugün Yine Silahli Kavgada Yaralandi
Olay, Erenler ilçesi Erenler Mahallesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, araç alim satimdan kaynaklanan alacak verecek meselesi sebebi ile iki grup arasinda tartisma yasandi. Kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüsen olayda M.Y., O.K.’yi silahla vurarak yaraladi. Yaralanan O.K.’nin akrabasi M.K. ise M.Y.’yi silahla vurdu. Iki kisinin yaralandigi olayin haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahaleleri sonrasinda yaralilar hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. M.K., gözaltina alinarak polis merkezine götürülürken, diger iki yaralinin ise tedavilerinin ardindan gözaltina alinacagi ögrenildi. Konuya iliskin inceleme baslatildi.

Yaklasik 3 ay önce galerisi kursunlanmis ve yine yaralanmisti

Öte yandan, 12 Nisan 2024 tarihinde Erenler ilçesi Baglar Caddesi üzerinde sehir disindan geldikleri ve aralarinda alacak-verecek meselesi bulundugu ögrenilen sahislar, O.K.’nin sahibi oldugu oto galeriyi kursunlamis ve bu olayda da O.K. yaralanarak hastaneye kaldirilmisti.
Kaynak: İHA