Yenisehir'in Kirsalinda Sorunlar Çözülüyor

Yenisehir’in kirsal Ayaz ve Söylemis mahallelerinde yollarin bozuk olmasi nedeniyle yasanan ulasim problemi çözülüyor.

Yenisehir'in Kirsalinda Sorunlar Çözülüyor
Bursa’nin Yenisehir Ilçesi’nde neredeyse bir yildir devam eden ulasim sorunu Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel’in girisimleriyle son buluyor. Simdiye kadar, yollarinin bozuk olmasindan dolayi sikinti çeken Ayaz ve Söylemis mahalleleri sakinlerinin sikintilarini çözmek için devreye giren Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, sonuç aldi. Ercan Özel, yaptigi görüsmeler sonrasinda Ayaz ve Söylemis mahallelerinin altyapi çalismalarinin hizla bitirilmesini sagladi. Altyapisi tamamlanan Ayaz ve Söylemis mahallelerinde sira üst yapiya geldi. Ayaz Mahallesi’nin caddeye giden yolu basta olmak üzere bozulan tüm yollari parke taslariyla dösenmeye basladi.

Mahalle içerisindeki yollara da asfalt serimi yapiliyor. Söylemis Mahallesi’nin yoluna ise asfalt serimi gerçeklestirilerek konforlu yolculuk yapilmasi saglandi.

“Sorunlari çözmek için çalismaya devam”

Çalismalari yerinde incelemek için bölgeye giden Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Ayaz ve Söylemis mahallelerinde ulasimla ilgili ciddi sorunlar vardi. Hem köy içindeki yollar hem de baglanti yollari sikintiliydi. Ana yolla köy arasindaki yola su anda çalismalar yapiliyor. Burada emegi geçen herkese tesekkür etmek istiyorum. Güzel ilçemiz Yenisehir’in her bir mahallesinin sorunlarini tek tek çözmek için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Muhtarlardan tesekkür

Ayaz Mahalle Muhtari Mehmet Emin Ay, “Burada neredeyse bir yildir ulasim problemi çekiyoruz. Toplu tasima araçlari yollarimizin bozuk olmasi nedeniyle mahallemize gelmiyorlardi. Bu konunun hizli bir sekilde çözülmesini saglayan basta Baskanimiz Ercan Özel olmak üzere tüm yetkililerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Söylemis Mahalle Muhtari IsmailEyiz de, “Mahallemizin en büyük sorunlarindan biri yollarimizin çok bozuk olmasiydi. Baskanimiza taleplerimizi ilettik. Ilk günden itibaren mahallemizin sorunlariyla ilgilendi ve hizli bir sekilde çözülmesini sagladi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA