Yenisehir Belediyesi'nin Ingilizce Kursu Basladi

İçel Yenisehir Belediyesi’nin 10-15 yas araligindaki çocuklarin yabanci dil becerilerini gelistirmek amaciyla düzenledigi Ingilizce kursu basladi. Yenisehir Belediyesi Akademi’de uzman egitmenler tarafindan hafta içi her gün verilen kurslar 3 ay sürecek.

Yenisehir Belediyesi'nin Ingilizce Kursu Basladi
Yenisehir Belediyesi ve Yenisehir Halk Egitimi Merkezi is birligiyle düzenlenen Ingilizce kursu çocuklarin yogun ilgisiyle basladi.

Sanat ve spor kurslariyla yaz tatilini boyunca çocuklara egitim veren Yenisehir Belediyesi yabanci dil egitimlerini de ihmal etmiyor. Ögrencilerin yaz tatilini verimli bir sekilde geçirmelerine katki sunmak amaciyla düzenlenen Ingilizce kursu 3 ay sürecek. Dil egitimini basariyla tamamlayan kursiyerler, egitimlerin ardindan temel düzeyde Ingilizce konusacak seviyeye gelecek. Uzman egitmenler esliginde gerçeklestirilen derslerde, ögrenciler pratik yapma imkani bulurken, ayni zamanda oyunlar ve interaktif etkinliklerle dil ögrenmeyi eglenceli hale getiriyor.

"Önceliklerimizden biri de çocuklarimizin kaliteli egitim almasini saglamaktir"

Çocuklarin dil ögrenme süreçlerine katkida bulunduklarini ve egitim için her türlü imkani sunmakta kararli olduklarini belirten Baskan Abdullah Özyigit, "En büyük önceliklerimizden biri de çocuklarimizin kaliteli egitim almasini saglamaktir. Çocuklarimizin donanimli bireyler olarak yetismesi için her türlü imkani sunmaya kararliyiz. Bu kurs, sadece dil ögretmekle kalmiyor; ayni zamanda çocuklarimizin özgüvenlerini artirarak, onlarin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine de imkan taniyor. Yabanci dili iyi derecede bilmek, gençlerimizin gelecekteki kariyerleri için büyük bir avantaj saglayacak. Her bir çocugumuzun basarisi, bizim de basarimizdir" dedi.

Kaynak: İHA