Tip Fakültesi Ögrencilerinin Ilk Stetoskopu Saglik Sen'den

Saglik-Sen önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Tip fakültelerinde egitim gören hekim adaylarina destek olmak isteyen Saglik-Sen, “Ilk Stetoskopun Saglik Sen’den” sloganiyla, Gaziantep Tip Fakültesi ögrencilerine stetoskop dagitti.

Tip Fakültesi Ögrencilerinin Ilk Stetoskopu Saglik Sen'den
Sosyal sendikacilik anlayisiyla üyeleri için birçok projeyi hayata geçiren Saglik-Sen, çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Saglik-Sen simdi de tip fakültelerinde egitim gören hekim adayi ögrencilere destek olmak için “Ilk Stetoskopun Saglik Sen’den” projesini baslatti.

Proje Gaziantep’te hayata geçirildi

Projenin ilk adimi Gaziantep subesi tarafindan atildi. Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi’nde egitim gören hekim adaylarina ilk stetoskoplari Gaziantep Sube Baskani Mehmet Ali Arayici ve yönetimi tarafindan verildi.

Tip fakültelerinde egitim gören hekim adaylari Saglik-Sen Genel Merkezi ve illerindeki Saglik-Sen Subelerine basvurarak, “Ilk Stetoskopun Saglik Sen’den” projesinden yararlanabilecek.

“Biz istiyoruz ki hekim adayi gençlerimize dokunalim, onlarin hayatlarinda yerimiz olsun”

“Ilk Stetoskopun Saglik Sen’den” projesiyle ilgili bilgi veren Saglik-Sen Genel Baskani Mahmut Faruk Dogan, “Biz sorumlu sendikacilik anlayisiyla üyemizin yararina dokunan birçok projeyi hayata geçirdik. Simdi de saglikli yarinlarimizin teminati tip fakültelerinde okuyan hekim adayi arkadaslarimiza destek olmak için bu projeyi subelerimiz ile baslattik. Saglik-Sen olarak biz istiyoruz ki hekim adayi gençlerimize dokunalim, onlarin hayatlarinda yerimiz olsun. Bugün ögrenciler yarin ülkemizin dört bir yaninda insanimiza sifa eli olacaklar. Bugün Ilk Stetoskopun Saglik Sen’den diyerek nasil destek olduysak okullarini bitirip görevlerine basladiklari zamanda yanlarinda olmaya, destek olmaya devam edecegiz. Bu kiymetli çalismaya imza atan tüm arkadaslarima yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA