Tamir Edilen Telefonun Patlama Ani Kameraya Yansidi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bir telefon teknik servisinde tamir esnasinda patlayan telefonun patlama ani güvenlik kamerasina yansidi.

Tamir Edilen Telefonun Patlama Ani Kameraya Yansidi
Olay, ilçenin Sehit Summani Görgen Caddesi üzerinde bulunan Yusuf Altindas’a ait telefon satis ve tamirinin yapildigi dükkanda meydana geldi. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde telefon tamircisi Yusuf Altindas’in tamir ettigi telefonun bataryasi bir anda alev alarak patladi.

Tamirci Altindas, elinde patlayan bataryadan çikan alevlerin yükselmesiyle neye ugradigini sasirdi.

Yüzünü yanmaktan kurtaran Altindas, panikle telefonu yere atip uzaklasti. Telefon tamircisi Altindas’in kisa bir soktan sonra patlayan telefon sonucu ortaya çikan yangini söndürdügü görüldü.

Olay anini gazetecilere anlatan telefon tamircisi Yusuf Altindas, “Bitlis’in Ahlat ilçesinde 16 yildir telefon tamir isiyle ugrasiyorum. Müsterimizin getirdigi ve bataryasi sismis olan telefonu tamir esnasinda havaninda sicak olmasindan dolayi batarya patlamasi oldu o esnada. Ben olayin refleksiyle kendimi disari attim daha sonra yeniden geri dönüp olusan yangini söndürdüm, olayi çok sükür ucuz atlattik” dedi.

Kaynak: İHA