Samsunspor Fotograf Sergisi Açildi

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Samsun Subesi tarafindan hazirlanan Samsunspor Fotograf Sergisi açildi.

Samsunspor Fotograf Sergisi Açildi
TSYD Samsun Subesi tarafindan üyelerden gelen fotograflar ile hazirlanan ’TSYD Samsunspor Fotograf Sergisi’ Tütün Iskelesi Kurtulus Yolunda görücüye çikti. 2023-2024 futbol sezonunda gazetecilerin çektigi fotograflardan olusan sergide 38 fotograf vatandaslarin begenisine sunuldu.

Serginin açilisinda bilgi veren Baskan Murat Sandikçi, "Sube olarak göreve geldiginiz günden itibaren önemli islere imza atmak için yola çiktik. Her aya bir etkinlikle Samsun spor medyasini Samsunlularla bulusturacagiz. Fotograf sergimiz de ilk etkinligimiz oldu. Burada Samsunspor maçlarinda fotograf çeken meslektaslarimizin eserlerini sergiliyoruz. Sergimize destek veren herkese sükranlarimizi sunuyorum" dedi.

2 gün boyunca Tütün Iskelesi’nde sergilenecek fotograf sergisinin açilisina Tekkeköy Belediye Baskani Mustafa Candal, Samsunspor Icra Kurulu Üyesi Suat Çakir, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayranci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, Basin Ilan Kurumu Samsun Sube Müdürü Mustafa Bayraktar, TFF Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan, MHP Il Baskani Burhan Mucur, Samsun Eczaci Odasi Baskani Onur Ferhat Karacan, Samsun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti Baskani Yusuf Ziya Çakir’in yani sira çok sayida basin mensubu ve davetli katildi.

Sergi, 27-28 Temmuz tarihlerinde Atakum Çobanli Iskelesinde gösterilecek.
Kaynak: İHA