Sakarya'nin Gençleri Doganin Kalbindeki Yaz Kampinda Bulusacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri çerçevesinde Sakarya’nin gençleri, Il Ormani’nda “Il Ormani Gençlik Kampi” programinda bulusacak. Voleybol, halat çekme, dart, langirt turnuvalari, doga yürüyüsü, dinletiler ve kamp atesi etkinliklerinin yapilacagi kamp için basvurular devam ediyor.

Sakarya'nin Gençleri Doganin Kalbindeki Yaz Kampinda Bulusacak
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, özellikle sehrin gençlerini birbirinden keyifli ve bilgilendirici etkinliklerde bulusturarak, onlarin sosyal yasamina önemli katkilar sunuyor. Yaz aktivitelerine de renkli programlarla sürdüren Büyüksehir, kendi sorumluluk alaninda olan sehrin tabiat harikasi Il Ormani Tabiat Parki’nda yapilacak gençlik kampinin detaylarini duyurdu.

Buna göre, 15-24 yas grubu erkek katilimcilar 10-11 Agustos tarihlerinde bir kamp programinda bir araya gelecek. Kamp programi için basvurular açildi ve kayitlar 23 Temmuz - 9 Agustos tarihleri arasinda sakarya.bel.tr adresinden alinmaya devam edecek. Gençler 9 Agustos’a kadar kayitlarini sakarya.bel.tr’den yapabilecek. Il Ormani’nda bulunan bungalov ve çadirlarda yapilacak kampta, voleybol, halat çekme, dart, langirt turnuvasi, sabah sporu, doga yürüyüsü, dinletiler ve kamp atesi gibi çesitli aktiviteler düzenlenecek.

Yapilan açiklamada, “Sakarya’mizin gençleri, Büyüksehir’imizin düzenledigi yepyeni bir kamp konseptiyle eglenceye doyacak. Farkli yas gruplarini misafir edecegimiz Il Ormani Gençlik Kampi’miza katilim tamamen ücretsizdir. Tüm gençlerimizi Il Ormani’nda birbirinden renkli etkinliklerimizde bulusmaya davet ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA