Red Bull Soundclash Tanitim Etkinligi Düzenlendi

Red Bull SoundClash için düzenlenen etkinlikte ünlü isimler Uzi ve Günes, 2 Agustos’ta Volkswagen Arena’da gerçeklesecek büyük karsilasmanin tanitimini gerçeklestirdi. Etkinligin konseptini ve nasil hazirlandiklarini paylasan sanatçilar, performanslarinin özel bir bölümünü müzikseverlere paylasti.

Red Bull Soundclash Tanitim Etkinligi Düzenlendi


2006’dan bu yana dünyanin dört bir yaninda onlarca sanatçi ve binlerce seyirciyi agirlayan Red Bull SoundClash’in 2 Agustos 2024’te Volkswagen Arena’da gerçeklesmeden önce Karaköy Sumahan’da tanitim etkinligi düzenlendi.

Uzi ve Günes’in karsilasmanin detaylariyla ilgili bilgi verdigi gece sahne performansiyla renkli görüntüler olusturdu.

2 sanatçi 4 farkli round

Uzi ve Günes’in belirledikleri bir sarkiyi kendi tarzlarinda yorumlayacaklari gecenin ikinci turunda sanatçilar kendi sarkilarini söylemeye baslayacak ve performansin yarisinda rakipleri sarkiyi nakarattan devralarak kendi tarzlariyla tamamlayacaklar. Üçüncü turda ise sanatçilar kendi sarkilarini daha önce duyulmamis bir tarzda seslendirerek izleyenlere özel bir konser deneyimi sunacak. Son turda ise her sanatçi sürpriz bir konuk davet ederek birlikte performans sergileyecek.

Yapilan açiklamaya göre; Red Bull SoundClash bu yil, Sneaks Up sponsorlugunda gerçeklesecek ve etkinlige IBB Kültür AS. destek verecek. Sanatçilarin farkli konseptlerde birbirlerine meydan okuduklari bu konserde, her meydan okumadan sonra performanslar alkismetre ile puanlanacak.

“Daha önce görülmemis bir konser deneyimi yasanacak”

Yillar sonra tekrar düzenlenen bu benzersiz etkinlikte yer alacaklari için çok heyecanli olduklarini belirten Uzi ve Günes “Daha önce görülmemis bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. Izleyicilerin de bu konserin bir parçasi olmasi bizim için çok degerli, müzikseverlerle bulusmak için simdiden sabirsizlaniyoruz. Bu heyecan dolu kapismanin sonucunda önce müzik sonra ise dostluk kazanacak” diyerek görüslerini paylastilar. Red Bull SoundClash ile ilgili detaylara RedBull.com/soundclash adresinden ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA