Realme 12 Lite'in Öne Çikan Özellikleri

realme 12 Lite’in kamera ve güçlü islemci özellikleri öne çikiyor.

Realme 12 Lite'in Öne Çikan Özellikleri
realme 12 serisinin öne çikan modellerinden realme 12 Lite’in özellikleri duyuruldu. 108 MP kamerasiyla dikkat çeken model, sensör içi yakinlastirma özelligi sayesinde uzaktaki nesnelerin fotografini çekmek firsati sunuyor. Su siçramalarina karsi koruyan IP54 sertifikasi sayesinde ise yagmurlu havalarda bile telefon kullanilabiliyor.

Yapilan açiklamaya göre; 12 Lite, Snapdragon 685 6nm yonga seti ile performans sunuyor. Islemci seti, kullanicilarina yüksek seviyede güç ve güvenilirlik sunmak için tasarlandi. Ayrica 12 Lite, çift stereo hoparlörlere sahip. IP54 sertifikasina sahip olan model, toz ve su siçramalarina ve düsmelere karsi dayanikli üretildi. Modelin dokunmatik ekrani, islak olmasi durumunda da kullanilabiliyor. Model, 256 GB’a kadar depolama alani sunuyor. Ayrica, dahili 8GB RAM’in yaninda genisletilebilir 8GB dinamik bellek ile toplamda 16GB RAM ile performans alinabiliyor.

Model, vaha günesi rengi ve kaya siyahi renk seçenekleriyle yer aliyor. Ayrica, SUPERVOOC teknolojisi ile 33W hizli sarj imkani sunan modelin, lansmana özel vade farksiz 6 taksit kampanyasiyla birlikte satisa sunuldugu belirtildi.
Kaynak: İHA