Pompali Tüfekle Yasanan Dehset Anlari Kamerada

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde esnafin, tartistigi süpheli tarafindan pompali tüfekle vurulmasina iliskin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, esnafin can havliyle kostugu ve bir süre sonra yere yigildigi anlar yer aldi.

Pompali Tüfekle Yasanan Dehset Anlari Kamerada
Olay, saat 07.30 siralarinda Karabas Mahallesi Inönü Caddesi’nde meydana geldi. F.S.Ç., cadde üzerinde mobilya dükkani bulunan Mahmut Ç’nin yanina geldi. Aralarinda husumet bulundugu ögrenilen ikili arasinda çikan tartisma büyüdü. Öfkelenen F.S.Ç., yaninda bulunan pompali tüfekle Mahmut Ç’ye 4 el ates etti. 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Mahmut Ç. saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi, F.S.Ç. ise olay yerinde gözaltina alindi.

Olaya iliskin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde, Mahmut Ç’nin can havliyle kostugu, bir süre sonra yarasina bakarak yere yigildigi ve vatandaslarin yardima kostugu anlar yer aldi. Mahmut Ç. kostugu sirada süphelinin ates ettigi ve merminin yol kenarindaki merdivene isabet ettigi görüldü.

Öte yandan, pompali tüfekten çikan kursunlarin merdiven disinda, çevredeki bir esnafin dükkaninin camina isabet ettigi de ögrenildi.
Kaynak: İHA