Osmaniye'de Belediye Baskaninin Yaralandigi Kavgada 2 Gözalti

Osmaniye’de Türkmen Beldesi Belediye Baskani Veli Fidan’in da aralarinda oldugu 8 kisinin yaralandigi kavgada 2 kisi gözaltina alindi.

Osmaniye'de Belediye Baskaninin Yaralandigi Kavgada 2 Gözalti
Olay, dün gece saatlerinde Toprakkale ilçesine bagli Türkmen (Tüysüz) beldesinde aralarinda husumet oldugu iddia edilen iki grup arasinda çikan tartisma tasli sopali kavgaya dönüstü. Ihbarla bölgeye çok sayida saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tasli, sopali kavgada aralarinda Türkmen beldesi Belediye Baskani Veli Fidan’in da oldugu 8 kisi vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi. Yaralilar, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Olay neticesinde yaralilar ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralananlarin yakinlarinin hastane önünde taskinlik çikarmasi üzerine hastaneye çok sayida jandarma ve polis çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Diger yandan Belediye Baskani Veli Fidan’in ayaginin kirildigi ve ameliyat edilecegi ögrenilirken, iddiaya göre kavganin son yerel seçimlerden bu yana süre gelen tartismalar nedeniyle çiktigi öne sürüldü. Kavgaya karisan 2 süpheli gözaltina alinirken, olay ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA