Osmangazi'de Tehlike Saçan Metruk Binalar Yikiliyor

Osmangazi Belediyesi, vatandaslarin huzuru ve güvenligi için ilçe genelindeki metruk binalarin yikimlarini tüm hiziyla sürdürüyor.

Osmangazi'de Tehlike Saçan Metruk Binalar Yikiliyor
Suç örgütlerinin yuvalandigi, ayni zamanda çevre kirliligine yol açan metruk binalar, mahallelerde huzuru bozmasinin yani sira vatandaslarin can ve mal güvenligi adina da tehlike arz ediyor. Ilçedeki metruk binalarin olusturdugu riskleri ortadan kaldirmak ve çevreye zarar veren unsurlara engel olmak amaciyla harekete geçen Osmangazi Belediyesi Yapi Kontrol Müdürlügü ekipleri, son olarak Fatih Mahallesi’nde bulunan bir metruk binayi yikti. Yikimin ardindan ortaya çikan molozlar, belediye ekipleri tarafindan kamyonlara yüklenerek yikim alani temizlendi.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, metruk binalari yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yikmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Basta uyusturucu olmak üzere, zararli maddelerin kullanimi ve gizlenmesi gibi amaçlarla da kullanilan bu yapilarin yikimiyla ilgili kararli bir sekilde hareket ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA